Szerviz, szivattyú, fémmegmunkálás vagy lézervágásra van szüksége? Mi mindere tudunk egy választ: Zákány!

Szinterezés

Tartós, Egységes, Ellenálló

Szinterezés

A porfestés vagy más néven szinterezés egy olyan felületkezelési folyamat, amely úttörő szerepet játszott a hagyományos festés helyettesítésében. Ez az egyik leggyakoribb módszer az alkatrészek festésére. Az eredmény egy tartós, hosszú élettartamú felület, ami még a rozsdásodásnak is ellenáll.

A legjobb minőség elérése érdekében a bevonat felületét megfelelően elő kell készíteni. Az alkatrészt alaposan megtisztítjuk, hogy eltávolítsuk az olajat vagy zsírt a felszínéről. A tisztítás segít megszabadulni a káros anyagoktól ezáltal nagyobb felületet biztosít a porbevonáshoz. Miután az alkatrészt teljesen bevontuk, egy kemencébe helyezzük, amely a bevonatot legalább 180 ° C-ra melegíti. Amint a por eléri ezt a hőmérsékletet, olvadásra kényszerül. Ez a reakció biztosítja a bevonat merevségét és tartósságát. Hűléskor a felület gélszerű állagot vesz fel, egészen addig amíg el nem éri a szobahőmérsékletet.

Széles porfesték kínálattal várjuk érdeklődőinket, de természetesen partnereinken keresztül bármilyen színt rövid határidővel beszerzünk.

Porszóró kabin mérete:

  • szélessége: 210 cm
  • hossza: 340 cm
  • magassága: 210 cm

 

Várjuk ajánlatkérésüket!

 
  

 

 

 

 

  

Kérjen árajánlatot a következő elérhetőségek egyikén!

 

Kereskedelem

Tel: 06 1 808 9567
ertekesites@zakanyszerszamhaz.hu

Fémmegmunkálás

Tel: 06 30 215 1323
gyartas@zakanyszerszamhaz.hu

Szerviz

Tel: 06 30 723 3819
szerviz@zakanyszerszamhaz.hu