Szerviz, szivattyú, fémmegmunkálás vagy lézervágásra van szüksége? Mi mindere tudunk egy választ: Zákány!

Rólunk

kitartás, Gyors, Pontos

Cégtörténet

1988-ban alakultunk Derecskén, családi vállalkozásként. Tevékenységünk a kezdetektől fogva villamos gépek tekercselése, javítása, színvonalas ügyfélközpontú szolgáltatás keretében. A megnövekedett igények kielégítéséhez folyamatos fejlesztések, beruházások, legkorszerűbb technológiák és műszerek alkalmazásával igazodunk.

A beruházásaink erősítik üzleti pozícióinkat.

2001-ben Hajdúszoboszlón átadott új épületünkben az iparos és a vállalkozói réteg kiszolgálását céloztuk meg. E telephelyen valósult meg az első kereskedelmi egységünk, mely a vezető kéziszerszám márkát a BOSCH -t és egyéb szerszámokat hivatott forgalmazni. A műhelyben történik a kéziszerszámgépek teljes körű javítása, alkatrészellátása, áramfejlesztők karbantartása, tekercselése, szivattyúk szerelése, felújítása és robbanó motoros berendezések szervizelése. Tekercselés 300kW-ig.

2002-ben Berettyóújfaluban bérelt üzlethelységben kezdődött meg a bolti szerszámkereskedés, mely az észak-keleti régió kiszolgálását biztosítja.

2008-ban Debrecenben megépülő új kereskedésünkben is hasonló elveket alkalmazva, de lényegesen szélesebb palettával várjuk tisztelt partnereinket. Cél a legjobb ár-érték arány, hiszen hosszú távon ez biztosít megbízható üzleti kapcsolatokat. E cél kiépítésére és fenntartására létrehoztuk az üzletkötői csapatunkat. Feladatként meghatározva az ügyfeleink minél magasabb szintű gyors, precíz kiszolgálását.

2013-ban Derecskén az Európai Unió által támogatott projekt keretében valósult meg a közel 600 m2-es beruházás, mely helyet biztosított a kereskedelemnek, szerviztevékenységnek, illetve a fémipari munkáknak, mellyel vállalkozásunk tovább bővült. Jók között a legjobbnak lenni nem könnyű feladat, e cél érdekében bevezetésre került 2013-ban cégünknél az ISO 9001 tanúsítás, mely munkánk minőségét biztosítja. E jól működő rendszert kiterjesztettük a szolgáltatásra, gyártásra és kereskedelemre. Kiemelten fontosnak tartjuk a minőségügyi és környezetvédelmi előírásoknak való megfelelést, ennek érdekébe 2018 óta működtetjük ISO 14001 környezetirányítási rendszerünket.

2017- ben a gyártási kapacitásunk és a versenyképességünk további bővítése érdekében támogatási kérelmet nyújtottunk be a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez a „GINOP-1.2.1-16 - Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című pályázati felhívásra. A sikeres elbírálás következtében új lehetőséget kapott cégünk. Megkezdtük a saját tervezésű építőipari berendezések gyártásának helyt adó derecskei üzemcsarnokunk építését. Mindezek mellett a cég működését alapjaibban meghatárózó ügyviteli rendszerünket is modernizálni tudtuk. Bevezetésre került a SAP Busniess One vállalatirányítási rendszer és egy modern webshop.

2020-ban megyeszékhelyünk robbanás szerű növekedése és BMW gyár épülésének híre hallatán a cég vezetősége elhatározta, hogy Debrecenben a Házgyár utcában több mint 4000 nm telken zöld mezős beruházásként létrehozza a térség legnagyobb szerszámkereskedését. Cégünk fejlődésének megtartása érdekében támogatási kérelmet nyújtott be Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez a „GINOP-PLUSZ-1.2.1-21-2021-01179” című pályázati felhívásra. Cégünk sokoldalúsága és dinamikus fejlődésének köszönhetően sikeres elbírálást kaptunk. A projekt tervezett befejezési dátuma:

2023-ban megnyitjuk Debrecenben az új központunkat tervezett indulás 2023. November 11.

 
 
 
 


 

Kérjen árajánlatot a következő elérhetőségek egyikén!

 

Kereskedelem

Tel: 06 1 808 9567
ertekesites@zakanyszerszamhaz.hu

Fémmegmunkálás

Tel: 06 30 215 1323
gyartas@zakanyszerszamhaz.hu

Szerviz

Tel: 06 30 723 3819
szerviz@zakanyszerszamhaz.hu